Con Zelo VoetbalToto

Het nieuwe voetbalseizoen gaat weer beginnen en natuurlijk is er weer de toto, die ook dit jaar wordt georganiseerd door de  v.v. Con Zelo.

Con Zelo speelt voor het eerst in de 3e klasse A met bijna allemaal nieuwe tegenstanders. Dus ook dit jaar wordt het weer gokken maar dan hebben de niet kenners ook kans. We spelen wel weer een paar derby’s tegen o.a., Hollandia T en Winkel dus dat belooft wat.

Voordat je het formulier in gaat vullen vragen wij je om eerst verder te lezen zodat wij de formulieren op de juiste manier weer binnen krijgen.

Je kan op 2 manieren je totoformulier invullen. Klik op de link (dikgedrukte tekst hieronder) voor jouw keuze.

Meedoen per email

Wil je meedoen door het formulier te mailen; sla het ingevulde emailformulier eerst even op je computer op en verzend het dan als bijlage naar: piethoutenbos@conzelo.tv

Meedoen op papier

Vul je liever een formulier met de hand in print dan het papieren invulformulier uit en lever deze dan in bij een van onderstaande inleveradressen:

Piet Houtenbos Fresiastraat 9
Dirk Bruin Veluweweg 54
Edgar van Arnhem Leiakker 30
Jan Vennink Volleringweg 12
Erwin Dam Kerkstraat 2
Jacco Zutt Volleringweg 34
Cyril Schuyt Houtwerf 23
Rob de Leeuw De Katuil 17
Frank van Polen Weelweg 7A
Natas Veldman Weelweg 20
Roel Smit Tulpstraat 49

Vul duidelijk een 1,2 of 3 in ( 1 is winst voor de eerstgenoemde ploeg, 2 winst voor de andere ploeg en een 3 is een gelijkspel) 

Zondagavond krijgt u de uitslagen en de nieuwe stand toegestuurd.

De kosten voor deelname zijn € 8,00. Die kunt u overmaken op rekening nummer NL23 RABO0155900757 van v.v. Con Zelo o.v.v je naam en toto 2020.

Prijzen

De prijzen zijn als volgt:

1e prijs € 200                  6e prijs €  25

2e prijs € 100                  7e prijs €  20

3e prijs €  50                   8e prijs €  15

4e prijs €  40                   9e prijs €  10

5e prijs €  30                 10e prijs €  8

Degene die in een speelronde alle wedstrijden goed heeft voorspeld wint een kadobon van Tamara’s Bloemenboetiek ( zijn er meerdere winnaars dan loten we).

Wie met de winterstop bovenaan staat (winterkampioen) ontvangt €50.

Wie aan het eind van het seizoen de meeste van Con Zelo goed heeft voorspeld krijgt een waardebon voor een taart (hierbij kijken we even hoeveel personen en anders verloten we 5 waardebonnen ).

Er is ook waardebon voor een taart voor degene die als laatste eindigt.

Bij gelijke stand geeft wie de meeste keer Con Zelo goed heeft de doorslag.

We hebben ook dit jaar weer  een extra prijs. U vult in wie er 1e, 2e  en 3e periodekampioen wordt. Degene die dat goed heeft ontvangt de prijs van € 100  ( mochten er meer deelnemers zijn die het goed hebben dan delen we de prijs) Als niemand het goed heeft dan kijken we eerst naar de 1e periodekampioen, dan naar de 2e en dan de 3e.

U kunt insturen tot zondag 22 september 12:00 uur.

Speel mee en steun Con Zelo, wij bedanken u alvast voor uw deelname.

Dirk Bruin en Piet Houtenbos