VV Con Zelo zoekt:

Trainer/coach Con Zelo 2

Kijk voor de volledige vacature op: deze pagina


Wedstrijdsecretaris

De wedstrijdsecretaris houdt van plannen, puzzelen en schakelt snel en flexibel als er wedstrijden van tijd of datum veranderd moeten worden. Je houdt je bezig met contacten (in- en uitgaand) met andere verenigingen en de KNVB. Samen met de coördinatoren en het technisch kader bepaal je bovendien het ideale schema voor wedstrijden en kleedkamers. Je bent gemiddeld 1/1,5 uur per week bezig in deze functie.

Deze taak kan gecombineerd worden met een bestuursfunctie, maar dat is niet strikt noodzakelijk. Wil je de mogelijkheden bespreken, neem dan contact op met één van de bestuursleden (klik hier)


Bestuurslid (algemeen of specifiek)

Na dit seizoen komt er een plek vrij in het bestuur van vv Con Zelo. Lijkt het je leuk om bestuurlijke ervaring op te doen of wil je juist met jouw achtergrond bijdragen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking!

Voor informatie: Erwin Dam: klik hier


Scheidsrechter senioren

De seniorenteams van Con Zelo spelen op recreatief niveau, maar ook hun wedstrijden verdienen een kundige scheidsrechter. Ben je uitgevoetbald en/of zoek je een nieuwe, uitdagende hobby? Kom eens een wedstrijd fluiten en ontdek of je het leuk vindt om 22 man (of vrouw) in het gareel te houden op het veld.

Voor informatie: Edgar van Arnhem, edgar_van_arnhem@hotmail.com, 06-46129600