VV Con Zelo zoekt:

Begeleider / coach Winkel/Con Zelo VR2

De begeleider / coach voor dit combinatieteam is bij iedere wedstrijd op zondag beschikbaar om deze enthousiaste groep meiden te begeleiden bij hun wedstrijden. De eerste seizoenshelft zijn de thuiswedstrijden bij vv Winkel, na de winterstop spelen ze thuis bij vv Con Zelo.
Voor informatie: Erwin Dam, erwindam@conzelo.tv, 06-50288326


Beheerder social media en/of website

De website www.conzelo.tv is in 2017 gebouwd en is gemakkelijk te beheren via een gebruiksvriendelijk systeem. De beheerder social media /website zorgt ervoor dat de website en de pagina op Facebook up-to-date zijn met informatieve en creatieve input. Ervaring is niet nodig, in een mum van tijd heb jet het beheren gegarandeerd onder de knie. Door een nauwe samenwerking met het bestuur en de jeugdcommissie wordt de meeste inhoud aangeleverd voor plaatsing op internet.
Voor informatie: Erwin Dam, erwindam@conzelo.tv, 06-50288326


Scheidsrechter senioren

De seniorenteams van Con Zelo spelen op rereatief niveau, maar ook hun wedstrijden verdienen een kundige scheidsrechter. Ben je uitgevoetbald of zoek je een nieuwe, uitdagende hobby? Kom eens een wedstrijd fluiten en ontdek of je het leuk vindt om 22 man (of vrouw) in het gareel te houden op het veld.
Voor informatie: Edgar van Arnhem, edgar_van_arnhem@hotmail.com, 06-46129600