Uitslag Eierenactie

Alle deelnemers bedankt voor je deelname, we hebben een succesvolle actie mogen houden! De winnende nummers en winnaars zijn:

Lot 62: 5 eieren

Pien van Tol, Ada Bekker, René Duijn, Janna Drost, Sam Molenaar, Ad Vriend. John Schneider, Ria Dammers, Donald Meester, Froukje Wolkorte, Peter Smit, Aria Pancras, John Bruin Az, Rianne Groen, Marian Dam, Annet van Balgooy, Erik Oudeman, Nel Mol, Cor van Herk, Kim Post, Bas de Jager, Ella Moras, Hailey Dam, Boy Bruin, Jan Vennink, Theo Wever en Yvonne Groen.

Lot 91: 10 eieren

Martin Hink, Theo Wever, Jan Vennink, Boy Bruin, Sjaak Rood, Karin Houtenbos, Ramon Stoop, Niels Danenberg, Sven v.d. Fluit, Ilse Konijn, Mop Appelman, Martin Bruin, Marian Dam, Ellen Bruin, Elly Beers, Gerard Dekker, Wim van Leeuwen, Fam. Hamersma, Fam. Wonder, Donald Meester, Nadine Bos, Michel Kolkman, Louise Bakker, Truus Stegers, Annet van Schagen, René Duijn, Rob Bruin Az en Willi-Jan Kuijs.

Lot 69: 10 eieren

Wendy Groen, Fam. Wonder, Mariska Bruin, Ria Dammers, Michel Kolkman, John Schneider, Truus Stegers, Annet van Schagen, René Duijn, Wil Groen, Willi-Jan Kuijs, Yvonne Groen, Marielle Dekker, John Bruin Az, Laura Schuurman, Marian Dam, Martin Bruin, Sandra Hogerheijde, Sonja Koning, Cor van Herk, Aletade Groot, Bas de Jager, Karin Houtenbos, Sjaak Rood, Boy Bruin, Jan Vennink en Theo Wever.

Lot 80: 15 eieren

Theo Wever, Jan Vennink, Boy Bruin, Hailey Dam, Ella Moras, Ramon Stoop, Stan Groen, Gijs Oudeman, Elly Hoek, Bob Pancras, Dick Dam, Manon Smit, Mees Wijnker, Doret Dekker, Aria Pancras, Tamara Molenaar, Aad Leegwater, Rob Bruin Az, Thea Stoop, Fam. Hand, Karin de Waard, Ad Vriend, Michel Kolkman, Rita Leijen, Roland v.d. Gulik, Nelly Pater en Gerrit Kroon.

Lot 84: 15 eieren

Dennis Beemsterboer, Fam. Wonder, Roland v.d. Gulik, Marc Heinsbroek, Michel Kolkman, Paul Bakker, LionMoras, Annet van Schagen, Thea Stoop, Rob Bruin Az, Maria Kuijs, Wim van Leeuwen, Aria Pancras, John Bruin Az, Laura Schuurman, Marian Dam, Martin Bruin, Erik Oudeman, Elly Hoek, Gerrit Houtenbos, Rob de Leeuw, Mandy Bruin, Floor Houtenbos, Hailey Dam, Boy Bruin, Jan Vennink en Theo Wever.

Lot 41: 20 eieren

Theo Wever, Jan Vennink, Boy Bruin, Sjaak Rood, Marleen Bruin, Eefke van Stee, Kim Post, Sven v.d. Fluit, Marit Tesselaar, Mop Appelman, Dick Dam, Marian Dam, Michelle Hillebrand, Sascha Molenaar, Annie Bakker-Bruin, Bente Groen, Brenda Nolten, Wil Groen, Wim Smit, H.P. Dekker, Hein Jan Veeman, Ad Vriend, Michel Kolkman, Rita Leijen, Donald Meester, Froukje Wolkorte en Dennis Beemsterboer.

Lot 81: 25 eieren

Gerrit Kroon, Esther Beemsterboer, Dorien Vis, Ria Dammers, Manon Braas, Ad Vriend, Sam Molenaar, Fam. Hand, Marjo Bakker, Wil Groen, Linda van Stroe, Wim van Leeuwen, Marielle Dekker, John Bruin Az, Bart Groot, Manon Smit, Dick Dam, Bob Pancras, Wil Droog, Gerrit Houtenbos, Jan Danenberg, Lia Alders, Nico Post, Sjaak Rood, Boy Bruin, Jan Vennink en Theo Wever.

De eieren worden op zaterdag 27 maart door de leden van de sponsorcommissie rondgebracht.

Veel deelnemers hebben hun eieren gedoneerd aan de Voedselbank. Wil je dit alsnog doen met (een deel van) de gewonnen eieren, stuur dan zo spoedig mogelijk een bericht of bel naar: Dirk Bruin (06-53937687) of Piet Houtenbos (06-53218381)