post

Weerzien met Blokkers resulteert niet in winst

Op naar Blokker. Niet zoals vroeger in het dorp maar nu in een uithoek van het industrieterrein, een pittig complex en alle velden voorzien van kunstgras. Dat was in de jaren 80 wel anders. De laatste wedstrijd tegen Blokkers was in het seizoen 88-89. Het werd toen 2-3 voor Con Zelo.

Blokkers begon de wedstrijd goed en snel en met attractief voetbal en dat resulteerde reeds in de 5e minuut in een treffer 1-0 door S. Çeting. Ze bleven daarna het doel van Chris opzoeken maar zonder het voor hun gewenste resultaat.

Na een kwartier was dat over en Con Zelo kwam toen aan voetballen toe. In de 17e minuut werd Sander teruggefloten in kansrijke positie, niet veel later was Sander wederom goed bezig maar keeper de Jonge keerde zijn inzet. Blokkers loerde op de counter, maar dankzij Chris en zijn secondanten bleef het tot de rust bij die ene treffer .

De tweede helft werd Jim ingebracht voor Roel om meer snelheid in de ploeg te brengen. Reeds in de 50e minuut had Niels de gelijkmaker op zijn pantoffel maar G. Duin belette dat met een prima tackle op de bal. Niet veel later redde keeper de Jonge een inzet van Sander. In de 63e minuut had Nijs de kans voor de 1-1. Helaas twijfelde hij te lang, legde toen de bal breed op Ralph die daar niet op had gerekend; weg kans. Na deze goede periode van Con Zelo was het Blokkers die door middel van een prima opgezette aanval de 2-0 op het scorebord toverde. De maker S. Çetin liet Chris kansloos bij zijn inzet. Niet veel later was het Sebas die op aangeven van Pieter uiteindelijk wist te scoren 2-1.

Jeroen kwam er in voor Niels en er was ineens weer hoop op de gelijkmaker. Maar in de 76e minuut werd het 3-1 voor de thuisploeg , nadat eerder de deklat van Chris was geraakt belande de bal bij J. Fenis die met een voorzet op doel (een zondagsschot dus) de bal achter Chris wist te werken. Na 2 wedstrijden is Con Zelo dus helaas nog puntloos. Op naar volgende week, uit naar Medemblik. Hopelijk gaat het dan lukken.