post

Uitslag Eierenactie 2020

BEDANKT aan iedereen die mee heeft gedaan met de eerste online versie van de Eierenactie, morgen (zaterdag 4 april) gaat de sponsorcommissie op pad om de eieren rond te brengen.

In totaal hebben er 197 mensen meegedaan, die samen 2380 eieren hebben gewonnen en daarvan zijn er bijna 600 gedoneerd aan de Voedselbank Langedijk. Een geweldig resultaat met een belangrijke opbrengst voor de verenigingen (Con Zelo handbal, voetbal én omni) in deze bijzonder lastige tijd.

De uitslag (inclusief donerende deelnemers):

5 eieren: Lot nr. 99
Ellen Smit, Ingrid Hoogewerf, Marian Dam, Simone Dam, Mandy Bruin, Mop Appelman, Gerrit Kroon, Janna Drost, Roel Smit, Jacob Zutt, Ad Boekel, Frank Dekker, Rob Bruin Az, Doret Dekker, Hein Jan Veeman, De Wonder’s, Peter Koppes, Job Bruin, Jan Hendrik Mulder, Erwin Dam, Ad Boekel, Martien Bruin en JaJa.

10 eieren: Lot nr. 5
Patrick Stam, Annemiek Wijnker, Karin Houtenbos, Piet Houtenbos, Ella Moras, Mop Appelman, Sharon de Groot, Robert Agenant, Troy van Langen, Jan Danenberg, Lida Stoop, André Ruiter, Doret Dekker, Jan Bruin Baco, Adri Pancras, Kees Hessing, Martin Hink, Marije van Diepen, Erwin Dam, Ad Boekel, JaJa, Ferry Drenth, Sjaak Rood en Ad Boekel.

10 eieren: Lot nr. 30
Ellen Smit, Ingrid Hoogewerf, Gerrit Houtenbos, Marit Tesselaar, Ellen Bruin, Sven v.d. Fluit, Gerrit Kroon, Dennis Kamp, Jacob Zutt, Niels Danenberg, Lida Stoop, Jens Leijen, Doret Dekker, Dennis Pankras, Adri Pancras, Marco Dijkman, Job Bruin, Marian Dam, Ad Boekel, Erwin Dam, JaJa, Sjaak, Sjaak Rood en Ad Boekel.

15 eieren: Lot nr. 95
Ellen Smit, Rob de Leeuw, Wendy Groen, Natas Veldman, Ronald Bakker, Sven v.d. Fluit, Nicolle Schuyt, Janna Drost, Troy van Langen, Floris Houtenbos, Esther Beemsterboer, Bart Stoop, Ad Boekel, Ilse Konijn, Hein Jan Veeman, Annemiek Volkers, Karin Butot, Martin Hink, Elly Visser, Annet Gielens, Ferry Drenth, Alfred en Ad Boekel.

15 eieren: Lot nr. 31
Boy Bruin, Rianne Groen, John Bruin Az, Aleta de Groot, Dick Dam, Martin Bruin, Sascha Molenaar, Tamara Molenaar, Daan Muileboom, Edgar van Arnhem, Carla Bruin-Wijnker, Job Bruin, Doret Dekker, Wim Smit, Freek Bakker, Wim van Leeuwen, Martin Hink, Ad Boekel, Ad Vriend, Erwin Dam, Piet Bil, Jan Haakman, Sjaak Rood en Ad Boekel.

20 eieren: Lot nr. 10
Kelly Dam, Rob de Leeuw, Wendy Groen, Ella Moras, Erwin Dam, Gerrit Houtenbos, Piet Mol, Jan de Groot, Glen Vriend, Jan Danenberg, Patty Smit, Job Bruin, Ilse Konijn, Jan Bruin Baco, Kim Beemsterboer, Peter Koppes, Job Bruin, Ad Boekel, Annelies Moras, Erwin Dam, Pim Dekker, Jan Stoop Jz, Sjaak Rood en Ad Boekel.

25 eieren: Lot nr. 36
Kelly Dam, Kelly Smit, John Bruin Az, Ella Moras, Mandy Bruin, Wil Droog, Sascha Molenaar, Michel Kolkman, Troy van Langen, Ellen Dekker, Esther Beemsterboer, André Ruiter, Rita Leijen, Hein Jan Veeman, Freek Bakker, Ad Boekel, Ted Bruin, Froukje Wolpiek, Piet Wever, Michelle Mettau, Piet Bil, Martien Bruin, Sjaak Rood en Ad Boekel.

Heb je eieren gewonnen en wil je deze alsnog doneren aan de Voedselbank? Dat kan door dit morgen bij de aflevering aan te geven bij de bezorger of door een mailtje te sturen aan actie@conzelo.tv.