post

Succes tegen Succes

Na een 0-2 achterstand lag een tweede nederlaag op rij in het verschiet. Maar een herboren Con Zelo zag in de tweede helft, net als vorige week in het drijfzand van Geel Zwart, vlak voor tijd een winnende treffer. Dit keer aan de zijde van de thuisploeg 3-2 .

De bezoekers van Sportpark de Groet waren getuige van de terugkeer van Mike Dekker die na een langdurige revalidatie weer terug was bij de selectie en op de bank plaatsnam. De eerste dreiging was in de 4e minuut van de thuisploeg. Jim Langendijk was zijn tegenstander te slim af maar zijn afronding niet al te best. Hij joeg de bal zelfs in de Schoutenstraat. Aan de andere kant had Succes dankzij matig uitverdedigen van de thuisploeg meer geluk, de bal belandde bij T. Bugel die met een prima schot doelman Borst kansloos liet 0-1.

Niet veel later leek de 0-2 er al aan te komen, maar de aanvaller van Succes twijfelde waardoor Joep erger kon voorkomen. In de 21e minuut leek het wel raak te zijn voor de bezoekers maar de grensrechter van dienst (Rene Nolten) had buitenspel geconstateerd. Nadat keeper Lont zijn ploeg redde voor de gelijkmaker incasseerde Con Zelo in de 35e minuut toch de tweede tegentreffer. Een ongelukkig moment in de 16 van de thuisploeg werd door Jeroen Kleimeer afgestraft 0-2.

De tweede helft begon Con Zelo goed maar echt gevaar voor keeper Lont en zijn maten was er nog niet. Joep Blankendaal verliet het veld voor Jordy Onkenhout. Niet veel later mocht Sebas van Balgooy na een sliding en een 2e gele prent, dus rood, de kleedkamer opzoeken.

Dit was uiteraard een domper, maar Con Zelo leek nog niet verslagen. In de 68e minuut was de rentree van Mike Dekker waardoor Stef mee naar voren kon. Nadat Chris de bezoekers met twee prima reddingen de bezoekers van hun 3e treffer afhield begon Con Zelo met 10 man aan hun offensief. Even later had Stef  de aansluitingstreffer achter keeper Lont gedeponeerd 1-2 .

In de 80e minuut had hij weer succes en verschalkte hij keeper Lont met een vrije trap. In de blessure tijd was het weer 10 tegen 10 nadat een speler van Succes ook tegen zijn 2e gele kaart aan was gelopen en werd alsnog de overwinning binnengesleept.

Nadat eerst Ralph nog op aangeven van Jordy de bal naast het doel wist te krijgen was het Sander in de allerlaatste minuut die op aangeven van Stef  keeper Lont het nakijken gaf 3-2.

En zo werd nieuw puntenverlies voorkomen en blijft Con Zelo in het spoor van de koploper Medemblik. Volgende week wacht er een bus- en bootreis naar Texel voor de ontmoeting met de huidige nummer 6 van de ranglijst Texel ’94.