post

Geslaagd JO7 Toernooi op De Groet

Het zag er om 11 uur vanochtend nog niet naar uit. Maar toen om half 1 het startsein werd gegeven voor het Con Zelo Kaboutertoernooi waren de regenbuien verdwenen en stonden spelers en toeschouwers op een zonovergoten Sportpark de Groet.

14 teams van 7 verenigingen uit de regio, waaronder 2 teams van Con Zelo JO7 zorgden voor een bonte kleurenverzameling op het hoofdveld.

Na drie potjes van een kwartier, onderbroken door een welkome pauze met limonade, gingen de teams weer huiswaarts. En natuurlijk gaat het bij deze partijtjes niet om de winst, maar met vijf keer winst en één gelijkspel hebben de jongsten van Con Zelo wel een stevige portie motivatie en zelfvertrouwen getankt.

Het was voor speler en toeschouwer goed toeven in de zon. En er viel er ook nog voldoende te juichen.

Met dank aan de teams van DWOW, Hollandia T, Nieuwe Niedorp, Vios, VZV en ZAP en iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie toernooi.