Geen Regiocup voor Con Zelo teams

De KNVB gaat de Regiocup organiseren, die oorspronkelijk al in mei gestart had moeten zijn. Op 5, 12, 19 en 26 juni worden er wedstrijden voor jeugdteams ingepland (als de versoepelingen dit toelaten).

Het bestuur van Con Zelo voetbal heeft al eerder de keuze gemaakt om niet aan de Regiocup deel te nemen. Onze velden zijn namelijk al in juni grotendeels in onderhoud, we houden op 12 juni nog de Nationale Voetbaldag en kiezen daar omheen liever zelf oefentegenstanders, als we nog wedstrijden willen spelen.

Wil jij met jouw team een oefenwedstrijd? Neem dan even contact op met onze coƶrdinatoren Jacco, Natas of Frank.

Voor vragen: neem contact op met het bestuur.

Onderhoud grasvelden

Vanaf maandag 17 mei is ons hoofdveld in onderhoud en dus niet beschikbaar voor trainingen en wedstrijden. Op het B- en trainingsveld kan wel gewoon gespeeld worden.

Houd er rekening mee dat het A-veld ook niet (normaal gesproken ook niet) recht overgestoken mag worden richting het trainingsveld, om spoorvorming op het veld te voorkomen.

Vanaf 17 juni zijn ook het B- en trainingsveld in onderhoud, wat er vanaf dan met de trainingen en activiteiten gebeurt zal via de trainers worden gecommuniceerd.

post

Con Zelo EK Pool

Evenals voorgaande jaren hebben we ook dit jaar weer een EK POOL vanuit Con Zelo. We hebben gekozen om al het inleggeld te besteden aan prijzen. Hoe de prijzenverdeling is kan je in het deelnameformulier terugvinden. Ook waar het inleggeld naar toe moet.

Je kan het formulier geheel invullen en even opslaan. Daarna kan je de bijlage naar sturen naar piethoutenbos@conzelo.tv

Mocht je problemen hebben met het invullen of het liever handmatig in wil vullen kan dat ook. Stuur een berichtje naar Piet en hij stuurt dan een deelnameformulier in .pdf bestand. Deze kan je uitprinten, invullen en bij hem weer inleveren.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. We hopen weer op een goede deelname en uiteraard dat Oranje ver komt.

Omdat het EK op 11 juni begint moet je het formulier uiterlijk 10 juni inleveren. Alle informatie over de overige regels en de puntentelling vind je ook in het deelnameformulier. Heel veel succes!!

Piet Houtenbos