Update coronabeleid 25/2

Goed nieuws voor leden tot en met 26 jaar,
Na lange tijd van verplichte rust mogen we eindelijk een aantal leden weer toe laten op de trainingsvelden van Con Zelo. Dit betekent dat alle leden t/m 26 jaar weer mogen trainen en dat er voor deze leeftijdscategorie ook een mogelijkheid is om op zaterdag of zondag onderlinge wedstrijden te organiseren.

De trainingstijden voor deze groepen zijn:
O19: gebruikelijke tijden
Senioren t/m 26 jaar: donderdag 19.45-20.45 uur
VR3: 19.30-20.30 uur
Wil je op een andere dag of tijd trainen, neem dan even contact op via info@conzelo.tv.

Ook het onderling spelen van wedstrijden is mogelijk, neem daarvoor ook even contact met ons op. Wij regelen dan de nodige materialen en indien gewenst een scheidsrechter.

Update coronabeleid 15/2

Er bereiken ons wat vragen van leden over ons coronabeleid rondom trainingen. Daarom even deze kleine update:

  • Onze jeugdteams trainen volgens hun normale trainingsschema.
  • Op de zaterdagen vinden er soms aanvullende activiteiten of trainingen plaats voor jeugdteams. Deze worden via de trainers en co├Ârdinatoren gecommuniceerd.
  • De selectie traint eens per week, onder strikte voorwaarden en onder toezicht van de hoofdtrainer en het bestuur. Zo moeten zij continu 1,5 meter afstand houden en in vaste tweetallen trainen.
  • De overige senioren- en vrouwenteams trainen niet, omdat voor hen de huidige coronamaatregelen onvoldoende ruimte bieden voor het opzetten van trainingen en partijvormen.
  • De zaalvoetbalteams trainen of spelen momenteel niet, omdat de sporthallen gesloten zijn.

Bij iedere mogelijke versoepeling bekijkt het bestuur welke mogelijkheden er zijn om zoveel mogelijk voetbal mogelijk te maken.

Bij vragen kun je contact opnemen met het bestuur.

Namens het bestuur,

Erwin Dam
Voorzitter