Speler van het Jaar: Mike Dekker

Mike Dekker is door de Vrienden van Con Zelo uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Hij liet Sander Houtenbos, Niels Leegwater, Marco Houtenbos en Sebas van Balgooy achter zich, zo maakte voorzitter Cor van Herk gisteren bekend.

De Vrienden houden de verkiezing bij door bij iedere wedstrijd toeschouwers op hun twee beste spelers te laten stemmen. Deze stemmen worden het hele seizoen bijgehouden en daarmee is de Speler van het Jaar een volledige publieksprijs. Des te groter dus de eer voor Mike, die de beker overneemt van scheidend doelman Marco Houtenbos.

Cor van Herk reikt de bokaal uit, bestuursleden John Bruin en Simone Dam kijken toe.

Nieuw bestuurslid: Simone Dam

Tijdens de seizoensafsluiting maakten de Vrienden bekend dat Simone Dam is toegetreden tot het bestuur. Simone is bestuurslid van Con Zelo handbal geweest en speelt momenteel in Con Zelo DS1. Hiermee hebben de Vrienden zowel een verjonging, als ook een verbinding met de handbal bereikt.

Jaar vergadering Vrienden van Con Zelo

Jaar vergadering Vrienden van Con Zelo

Donderdag 28 maart 2019 houden de Vrienden hun jaar vergadering

Uiteraard in de Kantine van Con Zelo aan de Smeetsweg

Aanvang van de vergadering is om 20.00 uur

Tevens willen we Ton Stoop van Timers Belettering bedanken voor het aanpassen van het bord op het complex zo dat deze weer up-to-date is met de namen van onze leden

Het bestuur van de Vrienden

Arie Boekel

Uit naar Texel – 10 maart 2019

 

 

 

 

Beste voetbal liefhebbers,

Aankomende zondag speelt Con Zelo 1 tegen De Koog 1 op Texel.
Ook dit jaar is er weer een bus gesponsord door De Vrienden van Con Zelo en Con Zelo.
De Bus vertrek om 11.30 uur bij het complex vandaan dus om 11.15 uur verzamelen.
Wil je graag mee met de bus geef je dan op door een email te sturen naar robdeleeuw@conzelo.tv
vol=vol

Vrienden reiken coachjassen uit

Voorafgaand aan de wedstrijd van Con Zelo 1 tegen Dirkshorn hebben de Vrienden van Con Zelo coachjassen uitgereikt aan de begeleiding van alle seniorenelftallen en O19. Deze windjacks zijn wat dunner dan de dikke jassen van de trainers, zodat ook bij mooi weer de begeleiders en de vlaggers de mooie zwarte jassen aan kunnen.

Foto’s van de uitreiking volgen spoedig.

Opbrengsten Rabo Clubkas Campagne

Zowel Con Zelo voetbal als de Vrienden van Con Zelo hebben een mooi bedrag opgehaald bij de Rabo Clubkas Campagne. Deze actie is door de Rabobank in de plaats gekomen van de jaarlijkse sponsorfietstocht.

De opbrengst voor de Vrienden van Con Zelo bedroeg € 192,07, Con Zelo voetbal kwam tot een bedrag van € 713,22.

Namens de Vrienden van Con Zelo, Arie Boekel: De Rabo opbrengst voor de Vrienden bedroeg € 192,07 met dank voor degene die op ons heeft gestemd , door een foutje bij de bank waren de Rabo leden van Alkmaar en omstreken  helaas uitgesloten voor deelname om op ons te stemmen, desondanks een leuk bedrag voor de Vrienden van Con Zelo.

 

Namens Con Zelo voetbal, Erwin Dam: Ondanks wat scepsis in het begin over de  nieuwe Rabobank actie, is het resultaat boven verwachting. Dank aan iedereen die op ons heeft gestemd en Con Zelo daarmee een warm hart toedraagt!

Vrienden voor de Rabobank Clubkas Campagne

De Vrienden van Con Zelo doen dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Deze actie komt in plaats van de Rabo Fietssponsortocht.

Wij vragen u om op ons te stemmen zodat wij extra materialen kunnen aanschaffen voor de voetbal- en handbaljeugd.

Alle leden van de Rabobank Alkmaar en Omstreken kunnen stemmen. U krijgt als lid van de Rabobank hier bericht van. Bent u wel klant, maar nog geen lid, dan kunt u zich tot en met 10 april 2018 aanmelden en bent u dus stemgerechtigd. U kunt u aanmelden via www.rabobank.nl/leden

Stem van dinsdag 8 mei tot en met maandag 28 mei op de Vrienden van Con Zelo ten behoeve van de jeugdige sporters !!

post

Nieuwjaarswedstrijd en bijeenkomst 7 januari 2018

De besturen van Con Zelo nodigen u van harte uit op de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine van Sportpark de Groet. Wij zullen toasten op 2018 en uiteraard de jubilarissen in het zonnetje zetten.
Tevens staat ook de Nieuwjaarswedstrijd bij de voetbal weer op het programma:

Con Zelo 1 – Oud Con Zelo 1

Aanvang 15.00 uur

Vanaf 14.00 uur is onze prachtig versierde kantine open en de verdere festiviteiten zullen na de wedstrijd (rond 16.30 uur) beginnen.
Heel graag tot de 7e op Sportpark de Groet en voorafgaand daaraan: PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN FIJNE JAARWISSELING GEWENST!

De besturen van Con Zelo Omni, Handbal en Voetbal