Vrienden reiken coachjassen uit

Voorafgaand aan de wedstrijd van Con Zelo 1 tegen Dirkshorn hebben de Vrienden van Con Zelo coachjassen uitgereikt aan de begeleiding van alle seniorenelftallen en O19. Deze windjacks zijn wat dunner dan de dikke jassen van de trainers, zodat ook bij mooi weer de begeleiders en de vlaggers de mooie zwarte jassen aan kunnen.

Foto’s van de uitreiking volgen spoedig.

Opbrengsten Rabo Clubkas Campagne

Zowel Con Zelo voetbal als de Vrienden van Con Zelo hebben een mooi bedrag opgehaald bij de Rabo Clubkas Campagne. Deze actie is door de Rabobank in de plaats gekomen van de jaarlijkse sponsorfietstocht.

De opbrengst voor de Vrienden van Con Zelo bedroeg € 192,07, Con Zelo voetbal kwam tot een bedrag van € 713,22.

Namens de Vrienden van Con Zelo, Arie Boekel: De Rabo opbrengst voor de Vrienden bedroeg € 192,07 met dank voor degene die op ons heeft gestemd , door een foutje bij de bank waren de Rabo leden van Alkmaar en omstreken  helaas uitgesloten voor deelname om op ons te stemmen, desondanks een leuk bedrag voor de Vrienden van Con Zelo.

 

Namens Con Zelo voetbal, Erwin Dam: Ondanks wat scepsis in het begin over de  nieuwe Rabobank actie, is het resultaat boven verwachting. Dank aan iedereen die op ons heeft gestemd en Con Zelo daarmee een warm hart toedraagt!

Vrienden voor de Rabobank Clubkas Campagne

De Vrienden van Con Zelo doen dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Deze actie komt in plaats van de Rabo Fietssponsortocht.

Wij vragen u om op ons te stemmen zodat wij extra materialen kunnen aanschaffen voor de voetbal- en handbaljeugd.

Alle leden van de Rabobank Alkmaar en Omstreken kunnen stemmen. U krijgt als lid van de Rabobank hier bericht van. Bent u wel klant, maar nog geen lid, dan kunt u zich tot en met 10 april 2018 aanmelden en bent u dus stemgerechtigd. U kunt u aanmelden via www.rabobank.nl/leden

Stem van dinsdag 8 mei tot en met maandag 28 mei op de Vrienden van Con Zelo ten behoeve van de jeugdige sporters !!

post

Nieuwjaarswedstrijd en bijeenkomst 7 januari 2018

De besturen van Con Zelo nodigen u van harte uit op de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine van Sportpark de Groet. Wij zullen toasten op 2018 en uiteraard de jubilarissen in het zonnetje zetten.
Tevens staat ook de Nieuwjaarswedstrijd bij de voetbal weer op het programma:

Con Zelo 1 – Oud Con Zelo 1

Aanvang 15.00 uur

Vanaf 14.00 uur is onze prachtig versierde kantine open en de verdere festiviteiten zullen na de wedstrijd (rond 16.30 uur) beginnen.
Heel graag tot de 7e op Sportpark de Groet en voorafgaand daaraan: PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN FIJNE JAARWISSELING GEWENST!

De besturen van Con Zelo Omni, Handbal en Voetbal

 

Overlijden Pieter Danenberg

De voorzitter van de Vrienden van Con Zelo, Pieter Danenberg, is helaas niet meer in ons midden. Afgelopen woensdag overleed hij in het MCA te Alkmaar

Sinds de oprichting van de Vrienden in 1997 was Pieter daar voorzitter van, de laatste vergadering was op 4 september bij hem thuis. In de 20 jaar als voorzitter heeft hij, samen met de overige bestuursleden, de gelden van de Vrienden prima weten te beheren en alle nuttige aanvragen van Con Zelo weten te honoreren.

Wij wensen de familie en Marja veel sterkte met het verlies van Pieter.

Namens het bestuur van de Vrienden van Con Zelo,
Arie Boekel

post

Marco Houtenbos: Speler van het Jaar

Afgelopen weekend na de wedstrijd Vios W – Con Zelo werd in de kantine van Con Zelo bekend gemaakt wie uiteindelijk speler van het seizoen 2016-2017 is geworden de laatste wedstrijd moest er aan te pas komen want Sebas v Balgooy  de nummer 2 op de lijst kon theoretisch nog gelijk komen met de uiteindelijke winnaar , doch Sebas was geblesseerd en was daardoor uitgeschakeld , kon geen punten meer scoren en zodoende liep de winnaar uit met nog eens 3 geschoorde punten in de laatste wedstrijd.

Winnaar werd dus Marco Houtenbos met 34 punten

Marco van harte gefeliciteerd namens de Vrienden en Supporters van Con Zelo

Stand na 26 wedstrijden en 156 stemmen

1 Marco Houtenbos   34

2 Sebas v Balgooy     28

3 Sander Houtenbos 16

4 Niels Leegwater     13

5 Bram Schuyt           11

 

Gr Arie Boekel, namens de Vrienden van Con Zelo