post

Con Zelo EK Pool

Evenals voorgaande jaren hebben we ook dit jaar weer een EK POOL vanuit Con Zelo. We hebben gekozen om al het inleggeld te besteden aan prijzen. Hoe de prijzenverdeling is kan je in het deelnameformulier terugvinden. Ook waar het inleggeld naar toe moet.

Je kan het formulier geheel invullen en even opslaan. Daarna kan je de bijlage naar sturen naar piethoutenbos@conzelo.tv

Mocht je problemen hebben met het invullen of het liever handmatig in wil vullen kan dat ook. Stuur een berichtje naar Piet en hij stuurt dan een deelnameformulier in .pdf bestand. Deze kan je uitprinten, invullen en bij hem weer inleveren.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. We hopen weer op een goede deelname en uiteraard dat Oranje ver komt.

Omdat het EK op 11 juni begint moet je het formulier uiterlijk 10 juni inleveren. Alle informatie over de overige regels en de puntentelling vind je ook in het deelnameformulier. Heel veel succes!!

Piet Houtenbos

Update coronabeleid 25/2

Goed nieuws voor leden tot en met 26 jaar,
Na lange tijd van verplichte rust mogen we eindelijk een aantal leden weer toe laten op de trainingsvelden van Con Zelo. Dit betekent dat alle leden t/m 26 jaar weer mogen trainen en dat er voor deze leeftijdscategorie ook een mogelijkheid is om op zaterdag of zondag onderlinge wedstrijden te organiseren.

De trainingstijden voor deze groepen zijn:
O19: gebruikelijke tijden
Senioren t/m 26 jaar: donderdag 19.45-20.45 uur
VR3: 19.30-20.30 uur
Wil je op een andere dag of tijd trainen, neem dan even contact op via info@conzelo.tv.

Ook het onderling spelen van wedstrijden is mogelijk, neem daarvoor ook even contact met ons op. Wij regelen dan de nodige materialen en indien gewenst een scheidsrechter.

post

Herstart jeugdvoetbal

Beste voetballers,

vanaf aankomende zaterdag gaan we weer heerlijk (buiten) voetballen.

zie hieronder de tijden).

We hebben rekening gehouden met het schaatsen.

Tot zaterdag!

Training zaterdagen:

9.00-10.00: jo9,10 & jo 12,13

10.00-11.00: jo 7,8 & jo 14,15

Sportieve groeten, Pieter de Graaf & Jordy Onkenhout

2/12 Gewijzigd: Vervolg Speelschema Jeugd Zaalvoetbal nov-dec

Beste spelers (en ouders). Hieronder vind je het aangepaste speelschema voor het zaalvoetbal voor de periode 5 december tot en met 19 december.

Ook is er een gewijzigde teamindeling voor de JO12/13 en bij JO 14/15.

Klik hier voor de overige informatie.

5 December
tijdwedstrijdUitslag
O12 + O13
8:15 uurItalieZweden 
8.30 uurPortugalFrankrijk 
8:45 uurPortugalItalie 
9:00 uurFrankrijkZweden 
O10 + O9 + O8
9:15 uurZwitserlandPolen 
9:30 uurDenemarkenEngeland 
9:45 uurDenemarkenZwitserland 
10:00 uurEngelandPolen 
O14 + O15
10:15 uurDuitslandSpanje 
10:30 uurNederlandBelgie 
10:45 uurNederlandDuitsland 
11:00 uurBelgieSpanje 
12 December
tijdwedstrijdUitslag
O12 + O13
8:15 uurPortugalZweden 
8.30 uurFrankrijkItalie 
8:45 uurPortugalFrankrijk 
9:00 uurItalieZweden 
O10 + O9 + O8
9:15 uurDenemarkenPolen 
9:30 uurEngelandZwitserland 
9:45 uurDenemarkenEngeland 
10:00 uurZwitserlandPolen 
O14 + O15
10:15 uurNederlandSpanje 
10:30 uurBelgieDuitsland 
10:45 uurNederlandBelgie 
11:00 uurDuitslandSpanje 
19 December
tijdwedstrijdUitslag
O12 + O13
8:15 uurPortugalItalie 
8.30 uurFrankrijkZweden 
8:45 uurPortugalZweden 
9:00 uurFrankrijkItalie 
O10 + O9 + O8
9:15 uurDenemarkenZwitserland 
9:30 uurEngelandPolen 
9:45 uurDenemarkenPolen 
10:00 uurEngelandZwitserland 
O14 + O15
10:15 uurNederlandDuitsland 
10:30 uurBelgieSpanje 
10:45 uurNederlandSpanje 
11:00 uurBelgieDuitsland 
Poule 1: O13 + O12
1 Portugal2 Frankrijk3 Italie4 Zweden
Coach: Patrick van DuinCoach: Eric de GrootCoach: Marjo ZuttCoach: Frank Dekker
JackStijnJanWout
JensSijmenGielTim Dekker
LukaJulienPerSelmin
Hidde Tim HaverSiepTygo
JoepDaanStefBob
 CasSeppRosa
    
    
Poule 2: O10 + O9 + O8
1 Denemarken2 Engeland3 Zwitserland4 Polen
Coach: Martien BosCoach: Rick BruinCoach: ToineCoach: Fons Polman
WillemJackDylanBas
DaiminRensTiesAiden Polman
IkeJanYvesIsis
SamRickChrisStan de Ruijter
TharaJimKiyoBram
Ayden van ArnhemTedKimiFaas
GoosTimoFeddeStan Levering
LotteMathieu  
    
    
Poule 3: O14 + O15
1 Nederland2 Belgie3 Duitsland4 Spanje
PieterJakeThijsJef
TijnDaanMarcinKees
JulianWillemSidJelle
MeesJesseStijn Syb
KlaasSteefCliftonRens
BinckFinn  
    

Van de voorzitter: corona update 6 november 2020

Twee weken met meer beperkingen, maar ook “plan B” van de KNVB. Er is deze week weer veel nieuws geweest rondom de coronapandemie, met ook opnieuw gevolgen voor het voetbal in het algemeen en Con Zelo specifiek.

Vorige week is er vanuit de hoofdtrainer en de technische commissie nog gebrainstormd over het hervatten van de trainingen, in groepjes van vier, met anderhalve meter afstand en alles wat daarbij komt kijken. Niet voor het eerst zijn we achterhaald door de realiteit van een maatregelenpakket, dus voorlopig kan er weer een streep door de plannen.

De bond heeft bekend gemaakt dat we op zijn vroegst weer voetballen op 16 januari, waarmee de winterstop dus is begonnen als het gaat om wedstrijden. We zagen het aankomen en ik merk dat ik gewend begin te raken aan slecht nieuws. Met een zekere gelatenheid kijk ik naar de persconferenties en lees ik het plan “Voetballen in tijden van corona”. Mooie voorstellen en ideeën, maar toch ook veel van hetzelfde: blijf gezond, wees creatief en houd de vereniging overeind.

Gelukkig kunnen we genoeg met en voor onze jeugdteams organiseren. Nu de gure maanden eraan komen trekken we vanaf half november meer en meer onze schitterende nieuwe sporthal in, en worden trainingen en onderlinge wedstrijden naar de zaal verplaatst. Jammer dat we geen wedstrijden tegen tegenstanders van buitenaf mogen spelen, maar ik verwacht dat de strijd er niet minder om zal zijn!

Gaat het goedkomen met de vereniging? Overleven we als Con Zelo deze coronacrisis? Ja, daar durf ik zonder twijfel een positief antwoord op te geven. We zijn dankzij de steun van jullie, onze leden, en onze sponsors financieel gezond en hebben genoeg “vlees op de botten”. Maar dat wil niet zeggen dat we vrij van uitdagingen zijn. Opstarten als alles achter de rug is, zal een grotere opgave worden naarmate de tijd verstrijkt. Alle vrijwilligers, leden, trainers, coaches en noem maar op verder, worden weer gevraagd terug in het ritme te komen. Gelukkig merk ik dat we er wel allemaal nog naar uitkijken.

En het zal anders zijn: we leren in deze tijden welke andere prioriteiten we kunnen stellen. Zondag met je gezin naar het bos of strand bevalt eigenlijk ook wel prima. Minder trainen op vaste tijden, maar sporten wanneer je wilt is ook prettig. De behoefte verandert, dus ik beloof alvast, het komt er anders uit te zien.

En dan zie ik onze kracht, de kracht van verenigen en flexibiliteit. Denken in oplossingen en kansen. Nog even en we hebben verlichting op het hoofdveld, waardoor we wedstrijden in de avond kunnen spelen. ‘Zomer’avondvoetbal op een vrijdagavond in januari? Het zou zomaar kunnen! Een nieuw zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd in november? Gaan we al doen! En een jubileum van 90 jaar Con Zelo? Gaan we, ook als corona nog heerst, organiseren!

We zeiden het al tegen onze sponsors en nu nogmaals tegen iedereen: nog ff doorbijten. Dan komen we samen deze crisis door, leven de voetbalvelden straks weer op en kijken we terug op een bizar tijdperk, die de voetbalwereld op zijn kop heeft gezet.

Blijf gezond en let op elkaar,

Erwin Dam
Voorzitter

post

Larbi pijnigt Con Zelo: 1-8

Verslag Arie Boekel

Larbi, de oud trainer van Con Zelo, kwam met zijn VVS 46 op bezoek, en dat hebben onze jongens geweten ook. Onder toeziend oog van enkele leden van Con Zelo, waaronder Erwin Dam die met zijn camera deze wedstrijd live opnam (en naar mijn weten 125 volgers had) werd deze middag helaas een debacle voor iedereen die een Con Zelo hart heeft.

Zo kon iedereen die Con Zelo een warm hart toedraagt toch de wedstrijd volgen

Ook de 4 supporters die op een hoogwerker nabij de W. Schoutenstraat de wedstrijd live wilden volgen (te weten de heren Smit , Zomerdijk, Lex de Graaf en Johan Bakker) konden het tij niet keren.

Zo was de wedstrijd ook goed te volgen

Reeds in de 10e min viel de eerste treffer. Een onschuldige aanval van de bezoekers werd door Chris verkeerd beoordeeld en hij deponeerde de bal zo in de voeten van M. Groot die de bal meteen in de het lege doel retourneerde;  0-1. Niet veel later had dezelfde M. Groot zijn hattrick al binnen. Het werd 0-2 en ook nog eens 0-3 binnen 14 minuten spelen.

Keeper Appel aan de andere kant had nog steeds niets te doen gehad. Larbi preste zijn spelers om door te gaan met scoren. Na afloop sprak ik hem daar over aan. Hij antwoordde dat ze bovenaan staan en het doelgemiddelde telt mee om de eerste periode te pakken. dus vandaag. Na een half uur werd het 0-4 door S. Dol gelukkig deed het scorebord het niet deze middag.

Deed Con Zelo nog wat? niks noppes nul; ze waren collectief niet bij machte om VVS af te stoppen. Na de twee gemiste kansen en reddingen van Chris werd het voor de rust nog zelfs 0-5 door S. Dol. Na de thee, wind mee kwam Con Zelo meer aan de bal, maar verder tot de 16 kwamen ze niet. Geert verving Jordy en niet veel later viel nummer 6 achter Chris, de maker was Koopman. Sander en Sebas verlieten de arena voor Nijs en Roel. VVS bleef het doel van Chris maar opzoeken en het was wederom M.Groot die met zijn vierde treffer er 0-7 van maakte. Na een overtreding op een van onze voorwaartsen mocht Stef een vrije trap nemen op de rand 16. Voordat keeper Appel het wist lag de bal in zijn doel en was de eer gered 1-7. Maar het laatste woord was voor de bezoekers, 1-8 door M.Wester. Een wedstrijd om zeer snel te vergeten. Vanwege Corona is er voorlopig geen voetbal te verwachten; en blijft het vlaggenschip van Con Zelo lang met 0 punten onderaan.

Uit één van de enige kansen viel de 1-7; een schrale troost.