post

Update corona 30-9-2020: we mogen blijven voetballen!

Sinds afgelopen maandag is er hard gewerkt om te onderzoeken wat de gevolgen precies zijn van de maatregelen die het kabinet heeft gepresenteerd. De belangrijkste conclusie is: we mogen blijven voetballen!

Dit gaan we doen zonder publiek en met gesloten kantines, maar we zijn blij dat ons belangrijkste bestaansdoel blijft en dat we gewoon met onze voetbalteams de wei in mogen.

Hierop is het coronaprotocol van Con Zelo aangepast, wat je op onze homepage aan de rechterkant (onderkant op mobiel) kunt vinden. Lees deze door voordat je bij Con Zelo komt voetballen, dan weet je precies wat er wel en niet is toegestaan.

De belangrijkste punten op een rij:
– de kantine is gesloten
– de velden, bestuurskamers en kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor spelers, coaches, bestuurders en officials
– er kan volgens de richtlijnen in het protocol gewoon gedoucht worden
– ouders van bezoekende jeugdteams die benodigd zijn voor het vervoer, mogen blijven kijken bij de wedstrijden

Verder blijft natuurlijk gelden:
– houd buiten het veld 1,5 meter afstand
– gebruik de aanwezige desinfecterende middelen
– blijf thuis bij verkoudheids- of gezondheidsklachten

Wij rekenen op je begrip voor deze regels en wensen je veel plezier bij het spelen van je wedstrijden!

Erwin Dam
Voorzitter vv Con Zelo

post

Van de voorzitter – update maatregelen

Beste voetbalvrienden,

Het is vandaag 11 september 2020, morgen is het precies een half jaar geleden dat de premier zijn persconferentie gaf en alle activiteiten een halt toeriep, dus ook het voetbal. We wisten toen nog niet wat we nu weten: dat het zes lastige, onzekere en vooral uitdagende maanden zouden worden.

De tussenstand nu: het coronavirus lijkt enigszins onder controle, we sporten weer en iedereen is blij, opgelucht dat er weer mogelijkheden zijn om samen te komen. De eerste weekenden in onze kantine zijn grotendeels goed verlopen.
Maar we hebben nog steeds te maken met beperkingen vanuit overheid en gemeente. Maximum aantallen bezoekers, registratie, zitplaatsen en afstand houden zijn zaken waar we mee om moeten gaan. Niet altijd voor onszelf, wel altijd voor elkaar én voor de vereniging. We willen tenslotte niet het risico lopen dat we de kantines weer moeten sluiten.

Daarom roep ik op tot begrip voor onze vrijwilligers, die hun uiterste best doen om dit allemaal mogelijk te maken. Heb begrip voor de beslissingen die ze moeten nemen. Dit is niet omdat zij dit zo graag willen, maar om erger te voorkomen.

Denk een beetje om elkaar, houd zoveel mogelijk afstand en blijf gezond, dan gaan we gewoon een heel mooi seizoen tegemoet op het veld, in de zaal én in de kantines!

Erwin Dam
Voorzitter vv Con Zelo

Update corona protocol

Aankomend weekend zijn de eerste officiële wedstrijden van seizoen 2020-2021 gepland, waarmee een bijzonder seizoen van start gaat. Om dit in goede banen te leiden hebben Con Zelo handbal, voetbal en omni een gezamenlijk protocol opgesteld (zie homepagina, link aan de rechterkant), welke geregeld wordt geëvalueerd en indien nodig herzien. Houd dit document de komende weken dus goed in de gaten en kijk geregeld de nieuwste versie na.

Als Con Zelo voetbal hebben we twee aanvullende instructies voor onze leden:

Voor alle spelers, begeleiders, trainers en scheidsrechters van vv Con Zelo geldt: bij gezondheids- of verkoudheidsklachten blijf je thuis en laat je testen. Meld je wel even af bij je trainer, coach of coördinator.
Heeft iemand in jouw huishouden deze klachten of is deze positief getest op corona? Dan vragen we je om 10 dagen thuis te blijven én je te laten testen.

Tot nader order vragen we ouders om niet bij de trainingen van hun zoon of dochter te komen kijken. Vanaf het parkeerterrein richting de velden zijn tijdens trainingsuren voorlopig alleen spelers en trainers welkom.

Ik wens iedereen een goed, gezond en sportief voetbalseizoen toe, graag tot ziens op Sportpark de Groet én Sporthal Waarland!

Namens het bestuur,

Erwin Dam
Voorzitter

post

Uitslag Eierenactie 2020

BEDANKT aan iedereen die mee heeft gedaan met de eerste online versie van de Eierenactie, morgen (zaterdag 4 april) gaat de sponsorcommissie op pad om de eieren rond te brengen.

In totaal hebben er 197 mensen meegedaan, die samen 2380 eieren hebben gewonnen en daarvan zijn er bijna 600 gedoneerd aan de Voedselbank Langedijk. Een geweldig resultaat met een belangrijke opbrengst voor de verenigingen (Con Zelo handbal, voetbal én omni) in deze bijzonder lastige tijd.

De uitslag (inclusief donerende deelnemers):

5 eieren: Lot nr. 99
Ellen Smit, Ingrid Hoogewerf, Marian Dam, Simone Dam, Mandy Bruin, Mop Appelman, Gerrit Kroon, Janna Drost, Roel Smit, Jacob Zutt, Ad Boekel, Frank Dekker, Rob Bruin Az, Doret Dekker, Hein Jan Veeman, De Wonder’s, Peter Koppes, Job Bruin, Jan Hendrik Mulder, Erwin Dam, Ad Boekel, Martien Bruin en JaJa.

10 eieren: Lot nr. 5
Patrick Stam, Annemiek Wijnker, Karin Houtenbos, Piet Houtenbos, Ella Moras, Mop Appelman, Sharon de Groot, Robert Agenant, Troy van Langen, Jan Danenberg, Lida Stoop, André Ruiter, Doret Dekker, Jan Bruin Baco, Adri Pancras, Kees Hessing, Martin Hink, Marije van Diepen, Erwin Dam, Ad Boekel, JaJa, Ferry Drenth, Sjaak Rood en Ad Boekel.

10 eieren: Lot nr. 30
Ellen Smit, Ingrid Hoogewerf, Gerrit Houtenbos, Marit Tesselaar, Ellen Bruin, Sven v.d. Fluit, Gerrit Kroon, Dennis Kamp, Jacob Zutt, Niels Danenberg, Lida Stoop, Jens Leijen, Doret Dekker, Dennis Pankras, Adri Pancras, Marco Dijkman, Job Bruin, Marian Dam, Ad Boekel, Erwin Dam, JaJa, Sjaak, Sjaak Rood en Ad Boekel.

15 eieren: Lot nr. 95
Ellen Smit, Rob de Leeuw, Wendy Groen, Natas Veldman, Ronald Bakker, Sven v.d. Fluit, Nicolle Schuyt, Janna Drost, Troy van Langen, Floris Houtenbos, Esther Beemsterboer, Bart Stoop, Ad Boekel, Ilse Konijn, Hein Jan Veeman, Annemiek Volkers, Karin Butot, Martin Hink, Elly Visser, Annet Gielens, Ferry Drenth, Alfred en Ad Boekel.

15 eieren: Lot nr. 31
Boy Bruin, Rianne Groen, John Bruin Az, Aleta de Groot, Dick Dam, Martin Bruin, Sascha Molenaar, Tamara Molenaar, Daan Muileboom, Edgar van Arnhem, Carla Bruin-Wijnker, Job Bruin, Doret Dekker, Wim Smit, Freek Bakker, Wim van Leeuwen, Martin Hink, Ad Boekel, Ad Vriend, Erwin Dam, Piet Bil, Jan Haakman, Sjaak Rood en Ad Boekel.

20 eieren: Lot nr. 10
Kelly Dam, Rob de Leeuw, Wendy Groen, Ella Moras, Erwin Dam, Gerrit Houtenbos, Piet Mol, Jan de Groot, Glen Vriend, Jan Danenberg, Patty Smit, Job Bruin, Ilse Konijn, Jan Bruin Baco, Kim Beemsterboer, Peter Koppes, Job Bruin, Ad Boekel, Annelies Moras, Erwin Dam, Pim Dekker, Jan Stoop Jz, Sjaak Rood en Ad Boekel.

25 eieren: Lot nr. 36
Kelly Dam, Kelly Smit, John Bruin Az, Ella Moras, Mandy Bruin, Wil Droog, Sascha Molenaar, Michel Kolkman, Troy van Langen, Ellen Dekker, Esther Beemsterboer, André Ruiter, Rita Leijen, Hein Jan Veeman, Freek Bakker, Ad Boekel, Ted Bruin, Froukje Wolpiek, Piet Wever, Michelle Mettau, Piet Bil, Martien Bruin, Sjaak Rood en Ad Boekel.

Heb je eieren gewonnen en wil je deze alsnog doneren aan de Voedselbank? Dat kan door dit morgen bij de aflevering aan te geven bij de bezorger of door een mailtje te sturen aan actie@conzelo.tv.

Jaarvergaderingen uitgesteld

De jaarvergaderingen van de Vrienden van Con Zelo en Omnivereniging Con Zelo gaan op 26 maart 2020 niet door. Dit is conform de richtlijnen van het RIVM en NOC*NSF, in het kader van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus.

Wij zullen u tijdig informeren zodra er een nieuwe datum bekend is.

Namens de besturen,

John Dekker
Voorzitter Omnivereniging Con Zelo

Cor van Herk
Voorzitter Stichting Vrienden van Con Zelo

post

Dick Dam neemt afscheid bij Omni

Tijdens de Jaarvergadering van Omnivereniging Con Zelo heeft voorzitter Dick Dam de hamer overgedragen aan John Dekker. Hiermee is de allereerste voorzitterswisseling van de Omni een feit.


De Omnivereniging is het samenwerkingsverband tussen handbal- en voetbalvereniging Con Zelo, waar in het vijfkoppige bestuur momenteel de beide voorzitters van handbal en voetbal zijn vertegenwoordigd, naast de onafhankelijk voorzitter, secretaris en penningmeester. De Omni heeft als taken om beide sportverenigingen optimaal te laten samenwerken op Sportpark de Groet en zorg te dragen voor park en accomodatie. De Omni is opgericht rond de opening van het sportcomplex, waar Dick Dam vanuit de verenigingen gekozen werd als onafhankelijk voorzitter.


Met een dochter op handbal en een zoon op voetbal was Dick de uitgelezen persoon om de rol tussen beide verenigingen te vervullen. Met een onnavolgbare inzet en positiviteit heeft Dick, op de structuur bedacht door Jan Vrijsen, de Omni vorm gegeven en gebracht tot de strakke organisatie zoals hij er nu staat. Kenmerkend is dat Dick (bijna) nooit “nee” zegt: het kan links- of rechtsom eigenlijk altijd. En als hij dan voor een beslissing komt die minder leuk is, dan is hij altijd in staat om er met alle partijen tot tevredenheid uit te komen.


Achter de bar, op het voetbalveld en langs het handbalveld: dat zijn de plekken waar de Waarlanders Dick het vaakst zien. Recent kwam aan het voetbalveld helaas een noodgedwongen einde, waardoor de voetbal weer een enthousiaste scheidsrechter minder heeft, maar Dick heeft een ieder verzekerd dat er aan zijn aanwezigheid op Sportpark de Groet nog lang geen einde is gekomen. Kantinedienst draaien en het supporten van handbal en voetbal gaat hij nog vol overtuiging doen, want Con Zelo laat hem voorlopig nog niet los.


Dick heeft Con Zelo de afgelopen 16 jaar door alle fases heen geleid, zich gesteund wetende door de vele vrijwilligers en leden waar wij als Omni-, hand- en voetbalvereniging zo trots op zijn. Dick kan dan ook terugkijken op een geweldige periode van samenwerking met de besturen en betrokkenen bij Con Zelo.


Wij bedanken Dick voor zijn onvoorwaardelijke inzet en leiderschap aan Omnivereniging Con Zelo, we kunnen veilig zeggen dat er een einde van een tijdperk is aangebroken en dat je met trots terug kunt kijken op wat je overdraagt aan John. Dick, BEDANKT!


De besturen van HV Con Zelo, VV Con Zelo en Omnivereniging Con Zelo

Sponsornieuws

Con Zelo kan niet zonder sponsors en de afgelopen periode zijn er weer vernieuwingen doorgevoerd op dit gebied. Hieronder de belangrijkste gebeurtenissen:

Nieuwe tenues Con Zelo 1
In samenspraak met de hoofdsponsor A.N. Boekel Groentehandel B.V. heeft het vlaggenschip nieuwe tenues gekregen. Dit is de nieuwste lijn van onze kledingleverancier Hummel geworden, waarop nu ook het nieuwe logo van Con Zelo prijkt. Directeur Niels Boekel verrichte na de donderdagavondtraining op 8 november de overhandiging aan de aanvoerder van Con Zelo 1, Sebas van Balgoooy.

Nieuwe kledingtassen selectie
Ook werden er door sponsors Pallethandel De Weel B.V. (Jan Stoop) en A.N. Boekel Groentehandel B.V. (Niels Boekel) nieuwe tassen overhandigd aan de voltallige selectie en technische staf. Hiermee komt de selectie weer uniform voor de dag.

 

Vernieuwing sponsorcontracten

Op zondag 18 november hebben vier sponsoren hun contracten met v.v. Con Zelo verlengd. Hierdoor zullen A.N. Boekel Groentehandel B.V., Pallethandel De Weel B.V., Coen Bakker Deco B.V. en Dekker Multi-Jobs de komende jaren weer prijken op de shirts van Con Zelo.

Niels Boekel van A.N. Boekel Groentehandel B.V.

Jan Stoop van Pallethandel De Weel B.V.

Chris Dekker van Dekker Multi-Jobs

Thijs Bakker van Coen Bakker Deco B.V.

Jaarvergadering OMNI – vrijdag 6 april

Op vrijdag 6 april houdt Omnivereniging Con Zelo haar jaarvergadering. Dit is om 20.00 uur in de kantine op Sportpark de Groet.
Hieronder kunt u ter voorbereiding het jaarverslag van de voorzitter lezen.

Jaarverslag 2017

Na een topjaar, want dat was 2016 echt, nu een iets minder jaar, in ieder geval qua omzet in de kantine. Maar we mogen niet klagen, we hebben in het verleden ook wel aanzienlijk mindere jaren gehad. De commissies werken allen goed en zijn wat samenstelling betreft grotendeels gelijk gebleven. Alleen de kantinebeheercommissie heeft afscheid genomen van enkele oudgedienden maar hebben gelukkig ook weer een paar nieuwe enthousiastelingen kunnen vinden.

Het park ligt er geweldig bij, het B-veld is door de gemeente gerenoveerd, daardoor is de drainage van dat veld sterk verbeterd. Zorgelijk begint de staat van de veldverlichting te worden. Regelmatig is er uitval van één of meerdere lampen, zowel bij de handbal als bij de voetbal. We zijn met de gemeente de discussie gestart over vervanging van de veldverlichting door LED lampen, over subsidie mogelijkheden en wie wat uiteindelijk gaat betalen.

Het gebouw houdt zich goed, we hebben in het begin van het jaar af en toe problemen gehad met wat douches, maar dat alles is hersteld. De geluidsinstallatie is aangepast met wat extra versterkers zodat de handbal en de voetbal nu gescheiden hun geluid buiten kunnen regelen. Ook zijn er twee extra speakers aan de voorkant van het gebouw geplaatst zodat ook de mensen buiten op het terras voor de kantine goed kunnen  horen wat er omgeroepen wordt.

In het bestuur is er een verjonging doorgevoerd, de beide voorzitters van handbal en voetbal zijn nieuw en beduidend jonger dan de vorigen. Maaike is nu definitief Tonny opgevolgd en Erwin heeft de plaats van Will overgenomen.

Erg veel bijzondere evenementen hebben we dit jaar niet gehad. Wel de tweede editie van expeditie Waarland, weer een groot succes. Het organisatie comité heeft aangegeven nog wel een jaar door te willen blijven gaan, dus ook in 2018 kunnen we dit spektakel weer verwachten. Ook het Kermis voetbal- en volleybal toernooi was weer fantastisch, die dag hadden we met afstand de hoogste omzet over 2017, gevolgd door de thuiswedstrijd tegen VZV.

Voor het komende jaar staat de thuiswedstrijd tegen Hugo Boys op het programma, wellicht gaat die eind april op zaterdag in de namiddag, begin van de avond gespeeld worden.

De infoschermen gaan steeds beter werken, de koppeling met Sportlink doet het ook, waardoor de actuele uitslagen en standen binnen enkele minuten na afloop van de wedstrijden op het scherm in de kantine te zien zijn.

Ik begon al met te vertellen dat we het topjaar 2016 niet hebben overtroffen, maar dat het toch een stabiel en gewoon goed jaar is geweest, en eigenlijk verwacht ik dat over 2018 ook.

Geen bijzondere plannen bij de voetbal, wel veel discussie tussen Con Zelo handbal en VZV handbal over een verregaande samenwerking, eventueel zelfs een fusie, en ook veel discussies in het dorp over de eventuele bouw van een sporthal. Dit alles gaat Con Zelo zeker raken, maar de sterke organisatie zoals wij die nu hebben staan zal daar zeker goed mee om kunnen gaan. Op naar het 14e seizoen.

Dick Dam
Voorzitter Omnivereniging Con Zelo