Sponsornieuws

Con Zelo kan niet zonder sponsors en de afgelopen periode zijn er weer vernieuwingen doorgevoerd op dit gebied. Hieronder de belangrijkste gebeurtenissen:

Nieuwe tenues Con Zelo 1
In samenspraak met de hoofdsponsor A.N. Boekel Groentehandel B.V. heeft het vlaggenschip nieuwe tenues gekregen. Dit is de nieuwste lijn van onze kledingleverancier Hummel geworden, waarop nu ook het nieuwe logo van Con Zelo prijkt. Directeur Niels Boekel verrichte na de donderdagavondtraining op 8 november de overhandiging aan de aanvoerder van Con Zelo 1, Sebas van Balgoooy.

Nieuwe kledingtassen selectie
Ook werden er door sponsors Pallethandel De Weel B.V. (Jan Stoop) en A.N. Boekel Groentehandel B.V. (Niels Boekel) nieuwe tassen overhandigd aan de voltallige selectie en technische staf. Hiermee komt de selectie weer uniform voor de dag.

 

Vernieuwing sponsorcontracten

Op zondag 18 november hebben vier sponsoren hun contracten met v.v. Con Zelo verlengd. Hierdoor zullen A.N. Boekel Groentehandel B.V., Pallethandel De Weel B.V., Coen Bakker Deco B.V. en Dekker Multi-Jobs de komende jaren weer prijken op de shirts van Con Zelo.

Niels Boekel van A.N. Boekel Groentehandel B.V.

Jan Stoop van Pallethandel De Weel B.V.

Chris Dekker van Dekker Multi-Jobs

Thijs Bakker van Coen Bakker Deco B.V.

Jaarvergadering OMNI – vrijdag 6 april

Op vrijdag 6 april houdt Omnivereniging Con Zelo haar jaarvergadering. Dit is om 20.00 uur in de kantine op Sportpark de Groet.
Hieronder kunt u ter voorbereiding het jaarverslag van de voorzitter lezen.

Jaarverslag 2017

Na een topjaar, want dat was 2016 echt, nu een iets minder jaar, in ieder geval qua omzet in de kantine. Maar we mogen niet klagen, we hebben in het verleden ook wel aanzienlijk mindere jaren gehad. De commissies werken allen goed en zijn wat samenstelling betreft grotendeels gelijk gebleven. Alleen de kantinebeheercommissie heeft afscheid genomen van enkele oudgedienden maar hebben gelukkig ook weer een paar nieuwe enthousiastelingen kunnen vinden.

Het park ligt er geweldig bij, het B-veld is door de gemeente gerenoveerd, daardoor is de drainage van dat veld sterk verbeterd. Zorgelijk begint de staat van de veldverlichting te worden. Regelmatig is er uitval van één of meerdere lampen, zowel bij de handbal als bij de voetbal. We zijn met de gemeente de discussie gestart over vervanging van de veldverlichting door LED lampen, over subsidie mogelijkheden en wie wat uiteindelijk gaat betalen.

Het gebouw houdt zich goed, we hebben in het begin van het jaar af en toe problemen gehad met wat douches, maar dat alles is hersteld. De geluidsinstallatie is aangepast met wat extra versterkers zodat de handbal en de voetbal nu gescheiden hun geluid buiten kunnen regelen. Ook zijn er twee extra speakers aan de voorkant van het gebouw geplaatst zodat ook de mensen buiten op het terras voor de kantine goed kunnen  horen wat er omgeroepen wordt.

In het bestuur is er een verjonging doorgevoerd, de beide voorzitters van handbal en voetbal zijn nieuw en beduidend jonger dan de vorigen. Maaike is nu definitief Tonny opgevolgd en Erwin heeft de plaats van Will overgenomen.

Erg veel bijzondere evenementen hebben we dit jaar niet gehad. Wel de tweede editie van expeditie Waarland, weer een groot succes. Het organisatie comité heeft aangegeven nog wel een jaar door te willen blijven gaan, dus ook in 2018 kunnen we dit spektakel weer verwachten. Ook het Kermis voetbal- en volleybal toernooi was weer fantastisch, die dag hadden we met afstand de hoogste omzet over 2017, gevolgd door de thuiswedstrijd tegen VZV.

Voor het komende jaar staat de thuiswedstrijd tegen Hugo Boys op het programma, wellicht gaat die eind april op zaterdag in de namiddag, begin van de avond gespeeld worden.

De infoschermen gaan steeds beter werken, de koppeling met Sportlink doet het ook, waardoor de actuele uitslagen en standen binnen enkele minuten na afloop van de wedstrijden op het scherm in de kantine te zien zijn.

Ik begon al met te vertellen dat we het topjaar 2016 niet hebben overtroffen, maar dat het toch een stabiel en gewoon goed jaar is geweest, en eigenlijk verwacht ik dat over 2018 ook.

Geen bijzondere plannen bij de voetbal, wel veel discussie tussen Con Zelo handbal en VZV handbal over een verregaande samenwerking, eventueel zelfs een fusie, en ook veel discussies in het dorp over de eventuele bouw van een sporthal. Dit alles gaat Con Zelo zeker raken, maar de sterke organisatie zoals wij die nu hebben staan zal daar zeker goed mee om kunnen gaan. Op naar het 14e seizoen.

Dick Dam
Voorzitter Omnivereniging Con Zelo