post

Uitslag Eierenactie 2020

BEDANKT aan iedereen die mee heeft gedaan met de eerste online versie van de Eierenactie, morgen (zaterdag 4 april) gaat de sponsorcommissie op pad om de eieren rond te brengen.

In totaal hebben er 197 mensen meegedaan, die samen 2380 eieren hebben gewonnen en daarvan zijn er bijna 600 gedoneerd aan de Voedselbank Langedijk. Een geweldig resultaat met een belangrijke opbrengst voor de verenigingen (Con Zelo handbal, voetbal én omni) in deze bijzonder lastige tijd.

De uitslag (inclusief donerende deelnemers):

5 eieren: Lot nr. 99
Ellen Smit, Ingrid Hoogewerf, Marian Dam, Simone Dam, Mandy Bruin, Mop Appelman, Gerrit Kroon, Janna Drost, Roel Smit, Jacob Zutt, Ad Boekel, Frank Dekker, Rob Bruin Az, Doret Dekker, Hein Jan Veeman, De Wonder’s, Peter Koppes, Job Bruin, Jan Hendrik Mulder, Erwin Dam, Ad Boekel, Martien Bruin en JaJa.

10 eieren: Lot nr. 5
Patrick Stam, Annemiek Wijnker, Karin Houtenbos, Piet Houtenbos, Ella Moras, Mop Appelman, Sharon de Groot, Robert Agenant, Troy van Langen, Jan Danenberg, Lida Stoop, André Ruiter, Doret Dekker, Jan Bruin Baco, Adri Pancras, Kees Hessing, Martin Hink, Marije van Diepen, Erwin Dam, Ad Boekel, JaJa, Ferry Drenth, Sjaak Rood en Ad Boekel.

10 eieren: Lot nr. 30
Ellen Smit, Ingrid Hoogewerf, Gerrit Houtenbos, Marit Tesselaar, Ellen Bruin, Sven v.d. Fluit, Gerrit Kroon, Dennis Kamp, Jacob Zutt, Niels Danenberg, Lida Stoop, Jens Leijen, Doret Dekker, Dennis Pankras, Adri Pancras, Marco Dijkman, Job Bruin, Marian Dam, Ad Boekel, Erwin Dam, JaJa, Sjaak, Sjaak Rood en Ad Boekel.

15 eieren: Lot nr. 95
Ellen Smit, Rob de Leeuw, Wendy Groen, Natas Veldman, Ronald Bakker, Sven v.d. Fluit, Nicolle Schuyt, Janna Drost, Troy van Langen, Floris Houtenbos, Esther Beemsterboer, Bart Stoop, Ad Boekel, Ilse Konijn, Hein Jan Veeman, Annemiek Volkers, Karin Butot, Martin Hink, Elly Visser, Annet Gielens, Ferry Drenth, Alfred en Ad Boekel.

15 eieren: Lot nr. 31
Boy Bruin, Rianne Groen, John Bruin Az, Aleta de Groot, Dick Dam, Martin Bruin, Sascha Molenaar, Tamara Molenaar, Daan Muileboom, Edgar van Arnhem, Carla Bruin-Wijnker, Job Bruin, Doret Dekker, Wim Smit, Freek Bakker, Wim van Leeuwen, Martin Hink, Ad Boekel, Ad Vriend, Erwin Dam, Piet Bil, Jan Haakman, Sjaak Rood en Ad Boekel.

20 eieren: Lot nr. 10
Kelly Dam, Rob de Leeuw, Wendy Groen, Ella Moras, Erwin Dam, Gerrit Houtenbos, Piet Mol, Jan de Groot, Glen Vriend, Jan Danenberg, Patty Smit, Job Bruin, Ilse Konijn, Jan Bruin Baco, Kim Beemsterboer, Peter Koppes, Job Bruin, Ad Boekel, Annelies Moras, Erwin Dam, Pim Dekker, Jan Stoop Jz, Sjaak Rood en Ad Boekel.

25 eieren: Lot nr. 36
Kelly Dam, Kelly Smit, John Bruin Az, Ella Moras, Mandy Bruin, Wil Droog, Sascha Molenaar, Michel Kolkman, Troy van Langen, Ellen Dekker, Esther Beemsterboer, André Ruiter, Rita Leijen, Hein Jan Veeman, Freek Bakker, Ad Boekel, Ted Bruin, Froukje Wolpiek, Piet Wever, Michelle Mettau, Piet Bil, Martien Bruin, Sjaak Rood en Ad Boekel.

Heb je eieren gewonnen en wil je deze alsnog doneren aan de Voedselbank? Dat kan door dit morgen bij de aflevering aan te geven bij de bezorger of door een mailtje te sturen aan actie@conzelo.tv.

Van de voorzitter: update coronavirus 2 april 2020

Vanaf half maart ligt het Nederlandse voetbal stil. Afgelopen dinsdag heeft de KNVB gemeld dat de competities zijn afgelopen en de sportparken blijven tot tenminste 28 april gesloten, maar ook met in ons achterhoofd de opmerking van premier Rutte dat ook daarna de het virus nog niet zal zijn bezworen. Trainingen, oefenwedstrijden en toernooien in mei en juni zijn nog lang niet vanzelfsprekend.

Het virus is ook doorgedrongen tot in de Waarlandse gemeenschap. Verschillende gezinnen zitten thuis in quarantine of hebben te maken met mensen in hun omgeving die besmet zijn met het coronavirus. Ik wil die Waarlanders, maar ook de andere inmiddels meer dan duizend getroffen Nederlanders, alle sterkte toewensen.

Voetbal is bijzaak op dit moment. Sport is bijzaak. Gezondheid staat op de eerste plaats en heeft verreweg de meeste prioriteit. Toch moeten wij als bestuur verder kijken, kijken naar de toekomst. Via digitale wegen zullen de besturen van Con Zelo handbal, voetbal en omni de komende weken vergaderen en de clubs draaiende houden. Hierbij zijn flexibiliteit en vindingrijkheid de sleutel tot het behoud van onze gezonde verenigingen en zullen we er alles aan doen om ook in deze tijden onze leden te laten genieten van het voetbal, maar ook om ons nu al voor te bereiden op het nieuwe seizoen. 

Na de vergaderingen die we begin volgende week hebben, zullen we via onze website, social media en de W4 laten weten hoe ons tijdspad eruit ziet de komende weken, voor wat betreft aan- en afmeldingen en teamindelingen.

Financieel is Con Zelo in staat om de crisis in de huidige omvang het hoofd te bieden, maar ook wij lopen veel omzet mis door de stilgelegde trainingen en competities. Daarom hebben we vanaf deze maand de vrijwilligersvergoedingen voor de jeugdtrainers stopgezet en vergaderen we komende week over onze financiële situatie, ook met het oog op de geplande investeringen in met name ledverlichting.

Con Zelo betekent “met ijver”, wat staat voor de Waarlandse mentaliteit: hard werken en beloond worden. Met die insteek zijn we gestart met alternatieve opdrachten voor onze jeugdteams, waarbij selectiespelers de teams helpen. Teamverband is hierbij het uitgangspunt, want het team (voetbal, handbal of andere groepen waar je bij zit), dat is wat je steeds meer gaat missen in de tijden van thuiswerken en school wat alleen bestaat uit huiswerk. Daarom kiezen we niet voor individuele opdrachten, maar voor dingen die je toch samen kunt doen. De komende tijd zullen we proberen leuke opdrachten met de jeugdteams te delen. Meedoen is zeker niet verplicht, hopelijk vinden jullie het leuk.

De steun van de Waarlanders aan het verenigingsleven en de lokale ondernemers is hartverwarmend en ik wil dan ook afsluiten met een welgemeend dankjewel aan iedereen die meedoet of deed aan de Eierenactie, de Con Zelo Met IJver opdrachten en aan de vrijwilligers, die ook in deze lastige tijden zich blijven inzetten voor onze sportverenigingen.

Bedankt en hopelijk tot snel, op Sportpark de Groet.

Erwin Dam
Voorzitter vv Con Zelo


Bekijk hier de video van deze update:

post

UPDATE 2-4: Coronavirus

De KNVB, NOC*NSF en het RIVM hebben maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Alle wedstrijden in het amateurvoetbal zijn afgelast en er wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Voetbalvereniging Con Zelo communiceert in dit bericht de actuele status van de activiteiten bij onze vereniging. Dit bericht wordt geüpdatet zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

De laatste update is gedaan op: 2 april 2020 om 21.30 uur

Alle activiteiten (trainingen, (oefen-)wedstrijden en bijeenkomsten) zijn vanaf 13 maart t/m 28 april 2020 (update 2-4) afgelast, conform de richtlijnen van het RIVM en het advies van de KNVB.
Uiteraard hopen we dat er zo spoedig weer gevoetbald kan worden, maar vv Con Zelo zal zich conformeren aan de besluiten en adviezen van de betrokken instanties.

Toevoeging 2-4: de maatregelen zijn middels een persconferentie op dinsdag 31 maart verlengd tot en met 28 april 2020. Daarnaast is op verzoek van de gemeente Schagen vanaf deze week Sportpark de Groet afgesloten voor iedereen. De enige uitzondering is voor vrijwilligers en instanties, die noodzakelijk onderhoud uitvoeren op het park.

De KNVB heeft tevens laten weten dat de competities ten einde zijn en niet worden uitgespeeld. Dit geldt voor alle categorieën die we bij Con Zelo hebben voetballen, zowel beker- als competitiewedstrijden zijn allemaal komen te vervallen. Er worden dit seizoen geen kampioenen en/of degradanten aangemerkt.
Voor de A-categorie (Con Zelo 1 en 2) geldt dat zijn het nieuwe seizoen starten in dezelfde klasse als waar ze dit seizoen in uitkwamen.
Voor de B-categorie (alle overige teams) geldt dat zij volgend seizoen worden ingedeeld volgens de reguliere opgave van de teams bij de KNVB.

Wij hopen op jullie begrip, wees verstandig en blijf gezond.

Namens het bestuur van vv Con Zelo,

Erwin Dam
Voorzitter

Voor vragen hierover: neem contact op met het bestuur.

post

KNVB: Einde seizoen 2019-2020

Na de bekendmaking van het kabinet dat de maatregelen rondom het coronavirus tot en met 28 april zullen gelden, heeft de KNVB laten weten dat de competities dit seizoen niet afgemaakt zullen worden.

Dat heeft de KNVB alle verenigingen inmiddels laten weten. Een onvermijdelijk en verwacht besluit, nadat in andere landen dit ook al het gevolg van de crisis was. Er zullen geen kampioenen worden benoemd en er vinden geen promoties/degradaties plaats.

Voor de teams van Con Zelo betekent dit dat alle geplande wedstrijden dus niet meer doorgaan en dat we, mocht er in het meest positieve geval na 28 april weer gevoetbald mogen worden, gaan nadenken over trainingen, oefenwedstrijden en/of toernooien. Maar zover is het nog (lang) niet: op dit moment strijdt heel Nederland nog tegen het virus.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe, blijf gezond en verstandig. Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Met sportieve groet,

Erwin Dam
Voorzitter vv Con Zelo

post

Eierenactie 2020

Dit jaar komen we niet langs de deuren, maar loopt de jaarlijkse Eierenactie helemaal digitaal!

Dit heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus, waardoor we onze jeugdleden niet bij je langs willen laten komen en ze risico lopen om de besmetting te verspreiden. Daarom kon je je lootjes kopen via de website.

De trekking is om maandag 30 maart, de bestelpagina is inmiddels gesloten. Wij danken alle deelnemers voor hun bestelling en zullen na de trekking de uitslag op de website plaatsen.

Klik hier om naar de uitslag te gaan ->

Ivo Rohling tekent bij Con Zelo

Ondanks de perikelen rondom het coronavirus, was er toch het moment om de handtekeningen te zetten onder het contract voor volgend seizoen. Ivo Rohling tekende donderdagavond de papieren en is daarmee officieel de hoofdtrainer van Con Zelo in 2020-2021.

Ivo Rohling en Erwin Dam (voorzitter) tekenen de overeenkomst, zonder handen te schudden en op gepaste afstand in verband met het coronavirus.

Ivo is momenteel hoofdtrainer bij tweedeklasser VIOS-W en zal zich tegen het einde van dit seizoen (wanneer dat ook moge zijn) voorstellen aan de selectie van Con Zelo. Ook in het nieuwe seizoen blijft Erik Oudeman als assistent-trainer en elftalbegeleider verbonden aan Con Zelo, naast Ivo als de nieuwe hoofdtrainer dus.

Owen van der Oord verlaat Con Zelo na dit seizoen

Tevens maakte Owen van der Oord bekend dat hij Con Zelo na dit seizoen zal verlaten. Hij heeft elders een mooie uitdaging gevonden, waarmee er na twee jaar een einde komt aan zijn periode in Waarland. Dit seizoen is Owen de Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) en hij legt op dit moment de laatste hand aan een uitgebreid Jeugdbeleidsplan, waar Con Zelo de komende jaren mee verder kan.

Ook zou er deze maanden een traject starten om de jeugdtrainers van Con Zelo door te ontwikkelen, maar helaas konden deze bijeenkomsten geen doorgang vinden. Hopelijk vinden we daar de komende maanden nog wel de ruimte voor.

Daarmee komt voor volgend seizoen de positie van HJO bij Con Zelo dus vrij en is het bestuur op zoek naar invulling van deze rol. Heb je interesse? Dan kun je je hiervoor melden bij het bestuur.

Jaarvergaderingen uitgesteld

De jaarvergaderingen van de Vrienden van Con Zelo en Omnivereniging Con Zelo gaan op 26 maart 2020 niet door. Dit is conform de richtlijnen van het RIVM en NOC*NSF, in het kader van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus.

Wij zullen u tijdig informeren zodra er een nieuwe datum bekend is.

Namens de besturen,

John Dekker
Voorzitter Omnivereniging Con Zelo

Cor van Herk
Voorzitter Stichting Vrienden van Con Zelo

post

Con Zelo Zaalvoetbal in 2020-2021

In navolging op eerdere berichten kan het bestuur trots melden dat vanaf seizoen 2020-2021 onder de vlag van Con Zelo zal worden gezaalvoetbald. Met dank aan de kartrekkers Paul Bakker en Rob Bruin kunnen we een mooi aantal teams gaan opgeven, die in de koepelcompetitie van de SZVV zullen gaan uitkomen. Binnenkort ontvangen de potentiële zaalvoetballers de inschrijfformulieren en contributie informatie.

De contributie voor zaalvoetbal zal officieel worden vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering in oktober, maar omdat we voor die tijd al de contributie moeten heffen melden we hierbij alvast de volgende bedragen per seizoen:
– Senioren (zaal): € 100,-
– Jeugd (zaal): € 75,-
Indien de contributie op de ALV anders wordt bepaald, zal deze verrekend worden.

Tot slot verwelkomt het bestuur Roel Smit als nieuw bestuurslid, met hoofdzakelijk de portefeuille zaalvoetbal. Roel vergadert vanaf heden mee en zal (als het dan nog steeds goed bevalt) op de ALV voorgesteld worden als negende bestuurslid. Tevens zal Roel samen met Paul en Rob de commissie zaalvoetbal vormen, die de teams, competities, materialen en contacten met de SZVV gaan beheren.

Heb je interesse om hierbij aan te sluiten en ook te gaan zaalvoetballen bij Con Zelo? Meld je dan aan via roelsmit@conzelo.tv, zodat we je aanmelding mee kunnen nemen in de teams die in september gaan starten.

Con Zelo beloont de verenigingsscheidsrechters

Zonder scheidsrechter wordt er niet gevoetbald, maar vaak is “de man/vrouw in het zwart” niet de meest gewaardeerde persoon op het voetbalveld. Tijdens de jaarlijkse Week van de Scheidsrechter worden onze verenigingsscheidsrechters natuurlijk wel in het zonnetje gezet, maar ook de rest van het seizoen zetten deze toppers zich in voor onze leden en hun tegenstanders om alle wedstrijden in goede banen te leiden.

Vanaf 1 januari 2020 geven wij daarom onze verenigingsscheidsrechters, van jong tot oud, een wedstrijdvergoeding voor de wedstrijden die zij fluiten. Met deze vergoeding wil het bestuur haar waardering voor de scheidsrechters niet alleen uitspreken, maar ook letterlijk waarderen. Ook hoopt het bestuur dat we het voor nieuwe scheidsrechters aantrekkelijker maken om wedstrijden te leiden, naast dat het natuurlijk een hele leuke en sportieve hobby is.

Wat krijg je als scheidsrechter bij Con Zelo?
– Interne opleiding als spelbegeleider/pupillenscheidsrechter
– (Bij interesse) de KNVB opleiding Verenigingsscheidsrechter
– Wedstrijdvergoeding á €5,- per gefloten wedstrijd
– Mogelijkheid tot deelname aan de wekelijkse conditietraining van de COVS (woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur op Sportpark de Groet)
– Scheidsrechterstenue (vanaf groot veld, gesponsord door de Vrienden van Con Zelo)

Scheidsrechter worden?
Meld je aan als verenigingsscheidsrechter bij Con Zelo bij:
Piet Houtenbos (scheidsrechterscoördinator): piethoutenbos@conzelo.tv
Edgar van Arnhem (wedstrijdsecretaris): edgarvanarnhem@conzelo.tv
Erwin Dam (voorzitter): erwindam@conzelo.tv

Oefenduel met Sporting Krommenie eindigt in 4-2

Con Zelo 1 heeft de oefenwedstrijd tegen Sporting Krommenie met 4-2 verloren. Op het kunstgras kwam de ploeg van Bas IJsselstijn met 2-0 achter, waarna de ruststand van 2-1 door een eigen doelpunt werd bereikt. Na de rust scoorde Nijs Bakker namens Con Zelo, maar eindigde de ploeg met tien man toen Geert de Graaf geblesseerd uitviel. Mede hierdoor liep Sporting Krommenie gemakkelijk weg naar een 4-2 eindstand.

Con Zelo hervat de competitie op zondag 2 februari met de thuiswedstrijd tegen Callantsoog.